Välkommen till 3juveler

KOMMANDE LÄNGRE RETREAT – DJUP VILA OCH SINNESFRID –

INSIKTSMEDITATION med Leela Sarti & Franciska (Kali) von Koch

OBSERVERA DATUM: 13 – 17 maj (inte 14 – 17 som utannonserats tidigare)

150513-141517-Leela -Sarti -1

Om kursen:

Föreningen 3juveler välkomnar dig till vårens årliga retreat under ledning av Leela Sarti och Franciska ”Kali” von Koch.

En fyra dagars retreat tillägnad fördjupad närvaro och tystnad. Insiktsmeditation eller Vipassana, är en 2500 år gammal visdomstradition som på både ett subtilt och genomgripande sätt visar på en konkret väg till uppvaknande och förankring av medkänsla, inre frihet och kärlek.

Observera att Dana/donationer tillkommer för undervisningen. Lärarnas arvoden är helt beroende av frivilliga donationer så kallad ”DANA” då kurskostnaden endast täcker de faktiska kostnaderna.

Leela Sarti är verksam som insiktsmediationslärare och leder retreater internationellt, bland annat på Gaia House i England och hon tillhör det internationella nätverket av lärare knutna till Theravada center som Spirit Rock, Insight Meditation Society, USA, och Gaia House, UK, samt det Europeiska nätverket av insiktsmeditationslärare.

150513-141517-Leela -Sarti -2Franciska von Koch (Kali) har mer än 30 års meditationsutövning med många längre retreater bakom sig. Hon har haft det bärande ansvaret för 3juvelers måndagsmeditation i Stockholm under många år. Franciska är diplomerad Uttryckande Konstterapeut med grund-läggande examen i psykoterapi. I sin privata mottagning integreras meditation, mindfulness och dharmaperspektivet som en självklar ingrediens i arbetet med grupper och individer.

Pris och information:

Datum: 13-17 maj 2015 Enkelrum: 5 180 kr
Kontakt: 3juveler@gmail.com Dubbelrum: 4 380 kr
Sjöstuga: 2 980 kr
Eget tält: 2 180 kr

LÄS MER OM KURSEN        BOKA DIREKT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *