Kalendarium

 

 

 

Varmt välkommen till 3juvelers meditation 2021

OBS: ingen måndagsmeditation på annandag påsk 5 april

Meditationskväll via Zoom på måndagar
(Så fort FHM tillåter öppnar vi på måndagarna på Drom Tömpa igen)

Kl 19.00 – 20.45

(logga gärna in en stund före kl 19)

Introduktion till nya vänner den första måndagen i varje månad fortsätter – och vi börjar kl 19.00 även då, med ca 15 min introduktion som sedan följs av 40 min meditation. Mejla 3juveler@gmail.com om du vill vara med på intro.

Zoom länk:

https://us02web.zoom.us/j/82642124000

Spara länken: samma för varje måndag!

Förmiddagsretreat 10 april och 8 maj

Halvdagsretreat online på Zoom kl 9-12 lördagar med Franciska von Koch (Kali)

Anmäl dig hos 3juveler@gmail.com så får du länk och mer information.

Läraren tar emot donationer

—————————————————————————–

Famna jord och sol

Sommarretreat 16 – 20 juni

Vi är så glada att meddela att vi nu bokat in denna sommarretreat på Skeppsudden!

Den här retreaten går i omfamningens tecken; vi famnar oss själva där vi är, vi famnar jord och förvandling och vi famnar vår kapacitet att vakna upp till vår sanna natur. 

Vi kommer Corona-anpassa retreaten genom att ha ordentliga avstånd mellan deltagarna i den stora, luftiga meditationshallen och när vi äter, vilket många nog gör utomhus. I bästa fall gör sommarvärme och vaccinering att smittspridningen är väldigt liten när det är dags för retreaten, så att det då går att sova i flerbäddsrum. Om vi bedömer att det finns risk för smittspridning behöver alla ha enkelrum (utom personer som lever tillsammans). 

Retreaten hålls av Franciska ”Kali ”von Koch och Lotta Ekelund som assisterande lärare. Sittande och gående meditationer, enligt vipassanas buddhistiska meditation och mindfulnesstradition. Vi kommer att varva med samtal, föredrag, mindful yoga/qi gong och tid kommer att ges för egen reflektion med vistelse i naturen.

 

 

Avgift för mat och boende

3200 kr inkluderar vegetarisk mat och husrum med 2 meter mellan sängarna i sovsal, fyrbäddsrum och trebäddsrum

För enkelrum/dubbelrum tillkommer 1000 kr per person. Ekonomiskt stöd kan ev ges till riskgrupp eller andra behövande som måste ha enkelrum.

Boka din plats eller begär mer information- 3juveler@gmail.com

För att säkra din plats på retreaten ber vi dig betala 400 kr till 3juveler plusgirokonto nr: 40 49 28-4 – skriv Sommar21 – Samt E-posta anmälan med ditt namn och om du vill bo i sovsal eller dubbel/enkelrum till: 3juveler@gmail.com

 

Avgiften 400 dras från hela kostnaden som betalas före 15 maj. Vid avbokning återfås ej bokningsavgiften.

Efter anmälan får du ett svarsbrev med mer praktisk information om mat och resa osv.

Dana

Din avgift betalar endast föreningens fasta avgifter till kursgården. Vi tar inte ut kursavgift. Mot slutet av retreaten praktiserar vi Dana/generositet

Låt oss famna jorden och meditera in sommaren tillsammans på natursköna Skeppsudden!

 

Mer om DANA

Dana är ett ord som kan översättas med generositet eller frivillig gåva. Den största gåvan av alla är undervisningen om befrielse.

Denna gåva går inte att prissätta och har genom generationer nedärvts i en anda av generositet. Det är med glädje som vi fortsätter denna uråldriga tradition att dela med oss av visdomens undervisning utan att ta betalt. för att uttrycka uppskattning och praktisera generositet ges alltid möjlighet att ge dana för undervisningen. Läraren får ingenting betalt för förberedelser och undervisning, utan tar emot donation enligt sedvanlig tradition.

Dana ges enklast genom att swisha till lärarnas telefonnummer:

Kali på nr 0760 18 82 49

Lotta:på nr 0707 83 84 39

   Ta ett steg

Information  3juveler@gmail.com

Utveckla ett sinne som är gränslöst likt rymden, där upplevelser som är både behagliga och obehagliga kan uppträda och försvinna utan konflikt, kamp eller skada. Vila i ett sinne som är gränslös rymd”. Buddha

Med vänliga hälsningar:

3 J U V E L E R 

Kommentarer inaktiverade.