Bli medlem

Föreningen 3juveler

Föreningen 3juveler är ideell och har till ändamål att utforska, dela, stödja och (upp)leva läran om de tre juvelerna nämligen: Buddha (det uppvaknade sinnet), Dharma (undervisningen), Sangha (gemenskapen med likasinnade) genom att tillhandahålla meditationskvällar och retreater.

Vill du bli medlem?

Din medlemsavgift stödjer verksamheten att anordna retreater, bjuda in lärare och hyra externa lokaler för meditativ samvaro, samt täcka upp där statsanslaget inte räcker till. Vi försöker hålla så låga kostnader vi kan på retreater och vi stödjer de som inte har råd och behöver ekonomiskt stöd. 

Du blir medlem genom att fylla i formuläret Medlemskap och betala valfri summa, förslagsvis 100 kr eller mer till föreningen.

Enklast görs betalningen till föreningens swish-nummer: 123 404 92 76, skriv Medlemsavgift i fältet meddelanden.

Om du hellre vill göra en bankinbetalning görs det till 3juvelers plusgirokonto nr: 40 49 28-4. I fältet meddelande till betalningsmottagare skriver du: Medlemsavgift, förnamn och efternamn samt födelsedatum (ej sista fyra siffrorna).

Vill du få  nya uppdateringar till din e-post – maila oss! 3juveler@gmail.com

Första retreaten då vi öppnade ”efter” pandemin var på Skeppsudden 2021 strax före midsommar. Sedan stängde vi igen under vintern då omicronvarianten härjade.

Det var fantastiskt, vi hade tur med vädret, rena sommaren i början av juni.

Vi arrangerar löpande nya retreater, se kalendariet: https://3juveler.nu/kalendarium/

Kommentarer inaktiverade.